• 1
  • 2
  • 3
  • Mesin Kantong Corrugated Pipe

    Mesin Kantong Corrugated Pipe

  • Pipe Corrugator

    Pipe Corrugator

  • Die pamblokiran

    Die pamblokiran

  • Mold Chain

    Mold Chain

  • meneng gagang

    meneng gagang

  • extruding Nozzle

    extruding Nozzle

  • Otomatis Pipe Coiler

    Otomatis Pipe Coiler

  • Vacuum pakan

    Vacuum pakan

  • plastik Crusher

    plastik Crusher

kok milih Huiyuan

Yongqing Huiyuan Plastic Machinery Factory (HUIYUAN cekaké) iki didegaké ing taun 1986 kang Produsèn machinery plastik profesional karo luwih saka 20 taun pengalaman Manufaktur. HUIYUAN designs lan pabrik jinis pipe jamur pamblokiran kalebu siji & dual plastik wall pipe corrugated, pipe spiral, tabung extension, tabung flat, tabung dual wall wiring lan pipe gabungan etc. Kejabi standar kita uga desain lan produk Pabrik adat miturut pelanggan 'pipe sampel utawa syarat rinci.

We tak reputasi dening kualitas produk kita lan profesional sadurunge lan sawise dodolan layanan saka kita pelanggan. Menapa malih produk kita uga dièkspor kayata Mesir, Saudi Arab, Turki lan ing. Kita uga tak reputasi ing pasar lokal. Welcome to kita pabrik lan duwe riko.

Read More

Featured produk

perusahaan warta

  • 21/09/17

    Huiyuan Plastic Factory Machinery web anyar ...

    On 22nd Sep, our totally new updated website has been finished. You may get to us from www.lfhuiyuan.com . We will give you the best service and products as always. 
    maca liyane

mikir kanggo wektu