• 1
  • 2
  • 3
  • Mesin palastik Corrugated pipe

    Mesin palastik Corrugated pipe

  • pipe Corrugator

    pipe Corrugator

  • maot blok

    maot blok

  • kapang Chain

    kapang Chain

  • screw Batang

    screw Batang

  • Extruding nozzle

    Extruding nozzle

  • Otomatis pipe Coiler

    Otomatis pipe Coiler

  • vakum feeder

    vakum feeder

  • palastik Crusher

    palastik Crusher

naha milih Huiyuan

Yongqing Huiyuan Plastik mesin pabrik (HUIYUAN pikeun pondok) keur diadegkeun dina 1986 nu produsén mesin palastik profésional kalayan leuwih ti 20 taun pangalaman manufaktur. HUIYUAN desain na manufactures jinis pipe kapang blok kaasup tunggal & dual palastik témbok pipe corrugated, pipe spiral, tube extension, tube datar, tube dual témbok wiring sarta pipa komposit jeung sajabana Di sagigireun produk baku kami ogé mendesain jeung produk pabrik custom nurutkeun kana konsumén 'pipa sampel atawa sarat nu lengkep.

Simkuring ngagaduhan reputasi ku produk kualitas luhur kami sarta profésional sateuacan na sanggeus layanan jualan ti nasabah urang. Leuwih ti éta produk urang anu oge diékspor ka kayaning Mesir, Saudi Arab, Turki jeung saterusna. Urang ogé ngagaduhan reputasi di pasar lokal. Wilujeng sumping di pabrik urang na kudu neng.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 21/09/17

    Huiyuan Plastik Kilang kitu mesin web anyar ...

    On 22nd Sep, our totally new updated website has been finished. You may get to us from www.lfhuiyuan.com . We will give you the best service and products as always. 
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun